Over Fixmyhair

Wij zijn een vrij jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in haar en haarverzorging. Met ons team beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van synthetisch haar, real-hair, European hair, haarverzorging en huidverzorging. Met deze ervaring kunnen wij u heel goed adviseren over bijvoorbeeld: extensions, braids, wigs, lace-wigs en overige haarverzorging.

Als team zijn wij bezig om te groeien tot de meest uitgebreide online haar- en haarverzorgingswinkel. Een plek waar u alles kunt vinden om in het middelpunt te staan. Ons team zou het dan ook erg waarderen om ons te helpen met deze groei! U kunt ons helpen door het bezoeken, liken en delen van onze Facebook/Instagram pagina. Uiteraard kunt u dit delen met al uw vrienden, kennissen en familie. Mocht u verbeterpunten hebben, laat het ons graag weten. Hierdoor kunnen we samen werken om Fixmyhair tot een optimale webshop te laten groeien!

U kunt ook onze fysieke winkel in Lelystad bezoeken. Wilt u een bepaalde extensions of pruik (wig) zien, voelen, passen of ruiken dan bent u van harte welkom in onze filialen. Maakt u hiervoor wel een afspraak zodat wij er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is in de winkel. In sommige gevallen kunt u ook terecht in ons magazijn in Rotterdam. Let op!! De prijzen op onze webshop kunnen verschillen van de winkelprijzen.

Tot slot, bent u importeur of fabrikant van bepaalde haarverzorgingsproducten en zouden we elkaar kunnen helpen? Wij horen dat uiteraard graag van u!

Veel winkelplezier en tot ziens in de winkel of op de webshop!

Team Fixmyhair.nl