Haarverzorging voor iedereen

Haarverzorging is voor iedereen belangrijk, maar het is maar net de vraag welke producten goed werken voor jouw haar. Daarom verkopen we bij Fix My Hair een groot assortiment goede haarverzorging voor verschillende haartypes.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 2211 resultaten wordt getoond

Natuurlijke haarverzorging voor gezond haar

Als specialist op het gebied van haarstukken en haarverzorging bieden wij een breed assortiment geschikt voor alle haartypes. Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen met producten die voor jou geschikt zijn. Soms duurt het lang voordat je weet welke haarverzorging de juiste is. Wij adviseren je graag met het onderzoek naar jouw ideale haarverzorging!

We hebben niet alleen hair care voor vrouwen, maar ook hele mooie producten voor mannen en kinderen. Geniet van gezond en stralend haar voor iedereen!

Groot assortiment van shampoo tot deep conditioner en hair relaxers tot haarvet

Wij hebben een uitgebreid assortiment om je haar optimaal te kunnen verzorgen. Alle producten zijn zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en werking, voordat we ze in de webshop aanbieden. Daardoor kunnen we alleen de beste kwaliteit haarverzorging aanbieden. Wij hebben onder andere:

  • Shampoos (o.a. sulfaatvrij, cleansing of moisturizing)
  • Conditioners (o.a. deep, daily of leave-in conditioner)
  • Haarmaskers en haarkuren tegen beschadiging of droogte
  • Haarvet
  • Hair relaxers en texturizers
  • Haarkleuring en haarverf
  • Oliën voor herstel van je haar
  • Styling en finishing van je haar
  • Haarverzorging voor haarstukken

De juiste verzorging bij krullend haar

Voor mensen met krullend haar is het nog belangrijker de juiste haarverzorging te gebruiken. Je krullen kunnen namelijk al snel beschadigen of droog aanvoelen als je niet de juiste producten gebruikt. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat je nodig hebt. Ga bijvoorbeeld voor onze curl activator en probeer de Curly Girl methode.

De beste Black hair producten

Bij Fix My Hair hebben we alles in huis om Black hair te verzorgen. Speciale producten voor Black hair zijn belangrijk omdat deze een hele andere verzorging nodig heeft dan European hair. Wij willen dat iedereen kan genieten van een mooie look, daarom kun je bij ons de beste natuurlijke Black hair producten bestellen!

Natuurlijke producten voor Black hair kopen

We bieden alle soorten Black hair verzorging aan in onze webshop. Van shampoo met shea moisture tot goede relaxers of texturizers om jouw haar weer te laten rusten na het gebruik van extensions. Het is maar net wat je nodig hebt, maar in onze webshop kun je alles vinden. Bestel jouw Black hair voortaan altijd bij Fix My Hair.

De beste haarverzorging bestellen bij Fix My Hair

Wij hebben een van de grootste haarverzorging collecties van Nederland. Fix My Hair staat voor goede kwaliteit en vooral natuurlijke haarverzorging. Ons assortiment bevat ook speciale verzorging voor haarstukken. Hierdoor blijven deze langer mooi en gaan de extensions een stuk langer mee.

Als je vandaag nog bij Fix My Hair besteld, heb je jouw bestelling vaak morgen al in huis. Zo kun je snel aan de slag met de beste verzorging van jouw haar. Neem de tijd om alle producten goed te gebruiken, zo heb je er het langste plezier van. 

Heb je nog vragen over hair care? Of wil je weten wat de beste producten voor jouw haar zijn?  Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met advies over onze haarproducten.