Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Met kinky style braids zorg je keer op keer voor een elegant kapsel. Fix My Hair heeft het grootste assortiment haarstukken en kinky braids van Nederland. Ontdek nu al onze verschillende varianten en bestel jouw favorieten om je haar nog mooier te maken.

Wat zijn kinky twist braids?

Kinky twist braids zijn vaak vlechten gemaakt van twee strengen haar. Ze zijn vaak schouderlang en wat korter dan normale braids. Wat ook opvalt is dat ze vaak korter gedragen worden en losse gekrulde haarpunten hebben.

De twisted kinky braids werden eeuwen geleden al gedragen door mensen in Afrika. De huidige trend is vanaf de jaren 2000 weer in. Maar eigenlijk is deze haarstijl nooit van de radar geweest. Met kinky hair zorg je altijd voor een mooi en elegant kapsel:

 • Kinky  braids zijn vaak lichter, dunner en korter dan andere hairextensions. Hierdoor zijn ze fijner te dragen!
 • De extensions kunnen tot wel 8 weken in je haar blijven zitten
 • De kinky twists worden veel naar beneden gedragen, in tegenstelling tot de ponytails of braids, waardoor ze een stuk langer meegaan.
 • Vlechten begint ongeveer 2,5 cm van de haarwortel af

Ontdek al onze soorten kinky braids

Bij Fix My Hair zijn we al jaren gespecialiseerd in goede kwaliteit haarstukken. Daarom zijn al onze kinky twist extensions beschikbaar in verschillende materialen, lengtes en kleuren. Zo kun je je kapsel zo mooi maken als je zelf wilt. We hebben een selectie verschillende modellen in onze webshop:

 • Afro twist braids
 • Pre-stretched braids
 • Bohemian braids
 • Afro Kinky Bulk
 • Jamaican Twist
 • Marley Braids
 • Cuban Twist

Wij hebben voor iedereen de juiste kinky braids in het assortiment. Ben je op zoek naar fijne elastiekjes om de braids vast te zetten? We hebben veel producten waarmee je jouw kapsel echt goed vast kunt zetten. Zo gaat het een stuk langer mee!

Afro kinky twist braids

De afro kinky braiding hair is een van de populairste varianten van kinky braids. De volle strengen haar zorgen voor een prachtige look. De twists zijn een mooie aanvulling waardoor je afro zichtbaar meer volume heeft. Daarnaast blenden de kleuren van onze afro kinky twists perfect met je eigen haar waardoor het een natuurlijk effect krijgt.

Jouw kinky braids goed verzorgen

Het kost tijd om jouw haren mooier te maken en verzorgen. Door je kapsel toch steeds een beetje extra liefde te geven kunnen jouw hairextensions nog langer blijven zitten. Tijdens het vlechten kun je bijvoorbeeld shea butter, haarolie of crème gebruiken. Na het zetten gebruik je braid spray om de kinky style er goed verzorgd uit te laten zien.

Haarverzorging voor kinky style braids

Het lijkt vaak moeilijk om je vlechten goed te wassen en stijlen. Maar met de juiste producten wordt het een fluitje van een cent. Fix My Hair heeft een enorm assortiment met haarverzorging. Kies zelf de verzorgingsproducten die het beste bij jouw haar passen.

Houd je haar gezond en schoon door na het zetten de vlechten één keer per week voorzichtig te wassen met een mix van shampoo en water. Spoel de shampoo altijd goed uit, met de douchestraal in de vlecht richting. Met een handdoek dep je jouw haar voorzichtig droog.

Vergeet je hoofdhuid niet te verzorgen! Je kunt deze goed schoon en soepel houden met een van onze hair en scalp sprays.

Kinky twist extensions plaatsen

Bij het invlechten van kinky twist extensions worden de plukken haar eerst 2,5 centimeter onder de haarwortel gevlochten. Daarna worden ze ingedraaid.

Je kunt er ook voor kiezen je extensions in je haar te laten haken met de crochet methode. Hiervoor kun je van tevoren je haar invlechten en de braids hieraan bevestigen. Zo zit je haar net even wat strakker.

De kinky braids voorzichtig uithalen

Als je na het dragen van onze kinky style braids toe bent aan een andere haarstijl, moet je de vlechten voorzichtig loshalen. Zorg ter bescherming altijd voor de juiste maskers, borstels en olie. Knip 1 cm onder jouw haar de braids weg en vervolg jouw persoonlijke verwijder routine.

Verzorg je haar met een goede olie uit het assortiment van Fix My Hair, zodat jouw hoofdhuid en eigen haar weer helemaal kan herstellen. Bekijk ook zeker de andere haarstukken en extensions voor inspiratie voor je volgende kapsel!

Eenvoudig kinky braids bestellen bij Fix My Hair

Fix My Hair heeft de grootste online haarextension collectie van Nederland. Met de beste kwaliteit kinky twist producten lijkt jouw haar 100% natuurlijk. Als je vandaag nog jouw kinky braids bestelt heb je deze morgen al in huis. Zo heb je sneller dan je denkt een prachtig nieuw kapsel.

Wil je meer weten over onze kinky twist extensions? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met advies over onze haarproducten.