Anti breakage

Onze anti-breakage producten helpen om haarbreuk te voorkomen en de gezondheid van je haar te verbeteren. Niets is vervelender dan haar dat afbreekt, natuurlijke glans verliest en krullen die niet mee willen werken. Met een goede haarverzorgingsroutine en de juiste producten houd jij je haar sterk en gezond.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 114 resultaten wordt getoond

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €9,95.
Oorspronkelijke prijs was: €15,95.Huidige prijs is: €12,95.
Oorspronkelijke prijs was: €11,99.Huidige prijs is: €10,95.
Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €7,95.
Oorspronkelijke prijs was: €10,99.Huidige prijs is: €9,95.
Oorspronkelijke prijs was: €6,50.Huidige prijs is: €5,95.
Oorspronkelijke prijs was: €15,49.Huidige prijs is: €13,49.
Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €7,95.
Oorspronkelijke prijs was: €10,95.Huidige prijs is: €8,94.

Wat is haarbreuk?

Haar dat beschadigd is en droog aanvoelt kan afbreken. Afgebroken haar heeft gespleten haarpunten en ziet er vaak pluizig uit. Je haar kan ook dunner en korter aanvoelen. Als het eenmaal afgebroken is, kan het niet meer teruggezet worden. Het is daarom belangrijk om je haar goed te verzorgen om beschadiging te voorkomen.

Wanneer heb je afgebroken haar?

Aan deze signalen herken jij haarbreuk:

 • Gespleten en gerafelde haarpunten
 • Je haar voelt droog aan
 • Pluizig haar
 • Korte gebroken haren die uitvallen
 • Veel klitten

Wat is de oorzaak van hair breakage?

Haar dat droog en beschadigd is zal sneller verzwakken waardoor het afbreekt. Een grote boosdoener voor je haar is het wassen met shampoo dat Sodium Lauryl Sulfaat (SLS) en Sodium Laureth Sulfaat (SLES) bevat. Deze ingrediënten wassen je natuurlijk huidoliën weg waardoor je haar sneller uitdroogt.

Er zijn meer boosdoeners die je haar afbreken. Zoals het veelvuldig kammen van je haar, regelmatig gebruik van hete ijzers (zoals föhn, stijltang en krultang), strakke kapsels en chemische behandelingen (zoals kleuring).

Anti-breakage tips

Een goede haarverzorging en wat extra aandacht voor je haar zorgt ervoor dat je haar minder snel zal verzwakken. Volg onderstaande tips voor gezond en stralend haar.

 • Was je haar met natuurlijke producten

Vooral voor krullend haar is het belangrijk dat het gevoed blijft en je krullen verzorgd worden met natuurlijke producten. Gebruik een sulfaatvrije shampoo voor het wassen van je haar om je natuurlijke oliën en de textuur van je krul te behouden. Was je haar niet te vaak; door overmatig wassen zal je haar sneller uitdrogen. Gebruik na het wassen altijd een hydraterende conditioner.

 • Zorg voor een regelmatige verzorging en hydratatie van je haar

Naast een goede wasroutine is het belangrijk om je haar verzorgd en gehydrateerd te houden tussen je wasdagen door. Dit is ook belangrijk om het volledige potentieel uit je krullen te halen. Plaats regelmatig een haarmasker in je haar. Dit kun je na je wasroutine doen of laat het een nachtje intrekken. Breng om de paar dagen olie aan in je haarpunten om een beschermlaagje te vormen tegen haarbreuk.

 • Knip af en toe je punten af

Om te voorkomen dat je gespleten haarpunten blijven splijten, is het belangrijk om ze af te knippen. Door regelmatig je punten af te (laten) knippen houd je je haren gezond en zal het blijven groeien. Voor stijl haar en losse krullen kun je het beste elke 6 tot 8 weken een bezoek aan je kapper brengen. Voor strakke krullen is één keer in de drie maanden voldoende.

 • Beperk het gebruik van hete apparaten

Een föhn voor het drogen van je haar, een andere look door gebruik van de stijltang en het bijkrullen met een krultang, apparaten waar we dol op zijn. Je haar is er alleen niet zo dol op. Droog je haar wat vaker aan de lucht en beperk het gebruik van hete apparaten. Op de dagen dat je wel een heet apparaat gebruikt, bescherm je haar dan eerst met een goede Heat Protection.

 • Laat je haar vaker los

Elastiekjes en een strakke staart zorgen ervoor dat je haar sneller afbreekt. Kies er daarom vaker voor om je haar los te laten hangen en geen accessoires in je haar te plaatsen.

 • Gebruik de juiste borstel of kam

Voor het borstelen van je haar kun je het beste kiezen voor een grove kam of haarborstel. Heb je krullend haar? Borstel je haar dan niet wanneer het droog is. Je wilt je krullen er niet uit kammen en het zal meer gaan pluizen. Borstel het onder de douche wanneer je de conditioner hebt ingebracht.

 • Geef je haar extra liefde met extensions en het kleuren van je haar

Het zal bij eenieder bekend zijn dat het dragen van haar extensions, het verven van de haren en het gebruik van relaxers en texturizers effect heeft op de haren. Goede haarverzorging is hierbij dan ook extra belangrijk. Gebruik altijd specifieke shampoo en conditioner in je wasroutine. Voeg hier regelmatig een haarmasker aan toe voor extra verzorging.

De beste anti-breakage producten

Haarverzorging is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse routine en speelt een cruciale rol bij het behouden van gezond en glanzend haar. Met onze anti-breakage producten bescherm je jouw haar tegen afbreken.