Deep conditioner

Wil je je haar een boost geven? Zoek niet verder! Onze deep conditioners zijn precies wat je haar nodig heeft. Door de krachtige ingrediënten dringt de deep conditioner nog verder door voor extra voeding en hydratatie. Een onmisbaar product in jouw haarverzorging. Ontdek de voordelen van onze deep conditioners en laat je haar weer stralen.

Lees meer

Resultaat 1–20 van de 51 resultaten wordt getoond

Oorspronkelijke prijs was: €14,55.Huidige prijs is: €12,45.
Oorspronkelijke prijs was: €15,99.Huidige prijs is: €11,99.
Oorspronkelijke prijs was: €7,50.Huidige prijs is: €5,65.
Oorspronkelijke prijs was: €17,50.Huidige prijs is: €14,95.
Oorspronkelijke prijs was: €12,95.Huidige prijs is: €10,95.
Oorspronkelijke prijs was: €8,95.Huidige prijs is: €6,99.
Oorspronkelijke prijs was: €7,99.Huidige prijs is: €5,49.
Oorspronkelijke prijs was: €8,99.Huidige prijs is: €6,99.
Oorspronkelijke prijs was: €12,99.Huidige prijs is: €11,99.
Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €7,75.
Oorspronkelijke prijs was: €20,50.Huidige prijs is: €17,99.
Oorspronkelijke prijs was: €12,99.Huidige prijs is: €10,99.
Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €10,95.
Oorspronkelijke prijs was: €9,99.Huidige prijs is: €7,99.

Wat is een deep conditioner?

Een deep conditioner is een soort haarmasker die je één keer in de twee weken inbrengt in je haar. Een diepe conditioner is rijker, geconcentreerder en dringt dieper door dan een gewone conditioner. Deze behandeling herstelt droog en beschadigt haar. Je haar zal na gebruik sterker en veerkrachtiger aanvoelen!

Voor krullend haar

Een deep conditioner kan gebruikt worden voor ieder haartype. Een diepe conditioner is voornamelijk aan te raden voor iedereen met krullend haar. Krullend haar is over het algemeen wat droger dan steil haar, waardoor deze lokken wel wat extra voeding en hydratatie kunnen gebruiken. Door een deep conditioner toe te voegen aan je haarroutine, zullen je krullen meer gedefinieerd, veerkrachtiger en gezonder worden. Hierdoor zijn ze nog makkelijker te stylen.

Tip: Volg je de Curly Girl Methode? Wissel je conditioner eens af met een deep conditioner voor stralende bouncy krullen.

Een deep conditioner gebruiken

Voor het beste resultaat gebruik je één keer in de twee weken een deep conditioner en volg je het volgende stappenplan:

  1. Was je haar met een shampoo zodat je begint met schoon haar. Spoel je haar goed uit.
  2. Knijp een deel van het water uit je haren. Dit kan je met je handen doen. Een handdoek of föhn is hier niet bij nodig. Het haar mag nog goed nat zijn.
  3. Heb je een volle bos haar? Verdeel je haar dan in verschillende delen. Het is belangrijk dat alle delen van je haar gevoed worden.
  4. Verdeel de deep conditioner door je haar. Begin bij de punten en werk langzaam omhoog richting de wortels. Vermijd je hoofdhuid. Om de deep conditioner extra goed te verdelen kan je een kam of borstel gebruiken.
  5. Masseer de deep conditioner voorzichtig door je haar. Heb je krullen? Scrunch dan je haar met de deep conditioner zodat je kruldefinitie verschijnt.
  6. Laat de conditioner goed in trekken. Neem hier 20 tot 30 minuten voor. Om de haarschubben open te zetten, kan je het haar verwarmen. De deep conditioner kan dan nog beter doordringen. Dit kan je doen door een douchemuts over je haren te plaatsen en een (warme) handdoek om de douchemuts te wikkelen. Je kan ook een droogkap gebruiken.
  7. Na de wachttijd kan de conditioner uitgespoeld worden. Voor het beste resultaat spoel je de deep conditioner uit met koud water. Het koude water zorgt ervoor dat de haarschubben weer sluiten.
  8. Extra tip: een deep conditioner kan je ook in je haar laten zitten. Breng de conditioner in voor het slapen gaan en plaats een hair cap over je haren heen. De conditioner heeft nu extra lang de tijd om diep in het haar te dringen. De volgende ochtend spoel je de deep conditioner uit volgens stap 7.

Deep conditioner kopen bij Fix My Hair

De deep conditioner voor de extra verzorging van jouw haar koop je bij Fix My Hair. Wij vinden dat kwaliteit boven alles staat. Onze deep conditioners bevatten dan ook de beste ingrediënten voor extra voeding en hydratatie.

In ons assortiment vind je deep conditioners met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de deep conditioner die past bij jouw haar? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze haarspecialisten geven je graag advies en helpen je bij het maken van de beste keuze.