Skin lightening / skin whitening

Een egale en glanzende huid zonder vlekken en oneffenheden. Het doel van vele vrouwen. Met de skin lightening en whitening producten van Fix My verwijder je de donkere plekken op je huid of kies je voor een lichtere huidskleur. Daarbovenop krijg je een mooie egale huid.

Lees meer

Resultaat 1–20 van de 68 resultaten wordt getoond

Oorspronkelijke prijs was: €10,95.Huidige prijs is: €9,95.
Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95.
Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95.
Oorspronkelijke prijs was: €12,95.Huidige prijs is: €11,95.
Oorspronkelijke prijs was: €16,95.Huidige prijs is: €14,95.
Oorspronkelijke prijs was: €8,50.Huidige prijs is: €6,99.
Oorspronkelijke prijs was: €11,50.Huidige prijs is: €9,99.
Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €29,95.
Oorspronkelijke prijs was: €7,99.Huidige prijs is: €6,95.
Oorspronkelijke prijs was: €5,99.Huidige prijs is: €4,99.
Oorspronkelijke prijs was: €12,50.Huidige prijs is: €9,95.
Oorspronkelijke prijs was: €10,99.Huidige prijs is: €8,99.
Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €8,99.
Oorspronkelijke prijs was: €42,99.Huidige prijs is: €38,99.
Oorspronkelijke prijs was: €14,99.Huidige prijs is: €11,99.

Hoe ontstaan kleurverschillen in de huid?

De vlekken op je huid zijn vaak pigmentvlekken. Deze kunnen een donkere of lichtere kleur hebben, waardoor kleurverschillen ontstaan. Pigmentvlekken krijg je door blootstelling aan de zon, tijdens de zwangerschap of wanneer je ouder wordt. Zowel UV-straling als een schommeling in de hormonen zorgen voor huidvlekjes.

Je huid lichter maken of bleken

Als je veel kleurverschillen hebt, kun je ervoor kiezen om je huid te bleken. Lightening en whitening producten verwijderen het donkere pigment en zorgen ervoor dat de gehele huid dezelfde kleur krijgt. De kleurverschillen verdwijnen en je krijgt er een egale huid voor terug.

In ons assortiment vind je verschillende lightening en whitening producten om je huid mee te bleken. Elk huidverzorgingsproduct kan op een andere manier gebruikt worden. Vind het product dat het beste bij jou past.

Whitening cream

Een whitening cream is een huidblekende crème die je kan uitsmeren op de plekken die je wilt verlichten. Voor het optimale resultaat smeer je de crème twee keer per dag. In de ochtend en in de avond. Wil je een lichtere huidskleur? Smeer de crème dan op de gehele huid.

Whitening body lotion of milk

Een whitening body lotion verwijdert donker pigment en verbetert de huidtextuur. Naast het verlichten van de huid zorgt een body lotion ook voor het zacht en egaal maken van de huid.

Vitamine créme

Een hydraterende vitamine crème verzorgd en heelt de huid na te veel blootstelling aan de zon. Een vitamine crème bevat verzachtende middelen om de tint van de huid te verbeteren en egaliseert de huidskleur.

Exfoliating soap

Om met een whitening crème of bodylotion een effectiever resultaat te behalen, helpt het om een exfoliating zeep te gebruiken. Met deze zeep verwijder je de dode huidcellen die de huid donkerder laten lijken. Daarnaast bevordert het de aanmaak van nieuwe cellen.

Toning serum

Een toning serum kan je direct op de pigmentvlekken smeren of vermengen in een bodylotion of body milk. Je kan het serum gebruiken om direct de oneffenheden aan te pakken of voor het egaliseren van de huidtint.

Het verschil tussen skin lightening en skin whitening

Met Skin Lightening Cream wil je de donkere vlekken op je huid verlichten. Je doel hierbij is het krijgen van een egale huid zonder pigmentvlekken en oneffenheden. De skin lightening producten smeer je alleen op de donkere plekken van de huid.

Als je doel is om een lichtere huidskleur te krijgen dan je eigen huidskleur, kies je voor de skin whitening techniek. Het huidbleekmiddel verspreid je over het gehele lichaam waardoor je huid een lichtere kleur krijgt.

Op welke lichaamsdelen kan je de skin whitening en skin lightening producten gebruiken?

De skin whitening en lightening crème worden het meest gebruikt op het gezicht. Hier zitten de meeste pigmentvlekken en oneffenheden. Je kan skin whitening producten voor meer delen van je lichaam gebruiken.

Onder de oksel kan de huid donkerder zijn dan je schouders en armen. Met een whitening product kan je de kleur lichter maken. Dit geldt ook voor knieholtes, knokkels of de nek. Skin whitening producten kan je voor het hele lichaam gebruiken.