Resultaat 1–16 van de 235 resultaten wordt getoond

Met een mooi haarstuk zorg je iedere dag voor een unieke look. Met haarstukken of hairextensions maak je je eigen haar langer, voller of kleurrijker. Je hebt in een handomdraai een kapsel dat bij jou past. Ontdek nu onze uitgebreide collectie.

Wat zijn haarstukken en hairextensions?

Een haarstuk gebruik je om jouw haar te verlengen of meer volume te geven. Met een haarstuk kun je ook eenvoudig eventuele haarproblemen verbergen. Met een mooi haarstuk straal je als een zonnetje.

Met Fix My Hair extensions geef je meer volume aan jouw eigen lokken. Met verschillende inzetmogelijkheden is er voor iedere dame een geschikt haarstuk aanwezig. Heb je vragen over een haarstuk voor een gewenste haarstijl? Onze medewerkers adviseren je graag.

Koop jouw mooie hairextentions bij Fix My Hair

Bij Fix My Hair houden we van mooie en duurzame haarstukken. Daarom zijn we vanuit onze passie een onderneming gestart. Wij verkopen het grootste online assortiment haarstukken van Nederland. Ga voor originele haarstijlen met onze haarstukken: 

De haarstukken zijn verdeeld in verschillende categorieën. De manier van inzetten is daarbij erg belangrijk. Ga je liever voor een haarstuk met knot, klem, een voller haarstuk met touwtje of een complete pruik als haarstuk? Wij hebben de beste haarstukken met krullen en volume voor jou geselecteerd.

Haarstukken van de beste kwaliteit

Bij Fix My Hair verkopen we alleen de allerbeste kwaliteit haarstukken en extensions. Met merken als Equal, Freetress, Organique, Cherish< Saga, Naked en X-Pression weet je dat je haar altijd goed zit! We hebben verschillende vormen haarstukken zoals een haarstuk met klem, knot, ponytail of pruiken.

Je kunt onze haarstukken ook op verschillende manieren bevestigen. Denk aan:

  • Het invlechten van braids;
  • Het lijmen van een wig;
  • Het plakken op je hoofd;
  • Micro ringen;
  • Vastnaaien op corn rows;
  • Het vastzetten met een klem;
  • Vastzetten van een haarstuk door middel van een onzichtbaar touwtje.

Je kunt in onze webshop de mooiste haarstukken vinden in diverse vormen. Zorg voor een schitterend kapsel met een krullend haarstuk, eentje met extra volume of extra veel lengte. Bij Fixy My Hair bepaal jij hoe jouw haar er morgen uit ziet!

Freetress haarstukken kopen

Wij zijn al jaren de trotse distributeur van Equal en Freetress haarstukken. Deze braids en andere hair extensions zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De haren zijn van synthetisch materiaal, maar lijken net echt! Zo heb jij binnen korte tijd mooi nep haar dat goedkoop en duurzaam is.

Bekijk alle Freetress haarstukken en accessoires

Beschadigd mijn haar na het dragen van extensions?

Als je de haarstukken die je bij Fix My Hair koopt goed blijft verzorgen en op de juiste manier inzet, zal je eigen haar niet beschadigen bij het dragen van extensions. Door speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten te gebruiken gaan jouw hairpieces langer mee.

Gebruik voor ieder haarstuk de juiste haarverzorging

Het is echter wel belangrijk om jouw hair extensions voorzichtig te behandelen. Ieder haarstuk heeft een aparte behandeling, waarbij inzetten, wassen, drogen en verwijderen een rol spelen.

Bekijk alle haarverzorging voor haarstukken

Hair extensions en nep haar kopen bij Fix My Hair

Fix My Hair heeft online de grootste collectie haarstukken van Nederland! Met onze beste en mooiste kwaliteit extensions zorgen wij voor een 100% natuurlijke haar look. Als je vandaag nog nep haar, extensions of een hairpiece wilt kopen heb je deze binnen twee dagen in huis. Wij zorgen dat jij snel van jouw nieuwe haarstuk kunt genieten.

Wat zijn de kosten van een goed haarstuk?

De gemiddelde kosten van een haarstuk lopen enorm uiteen. Human hairpieces zijn logischerwijs duurder dan synthetische haarstukken. Bij Fix My Hair zijn we altijd op zoek naar de beste kwaliteit haar. Zo kun je altijd redelijk goedkope hairextensions kopen!